Despre noi

MetaOcazii.ro este un magazin online de vanzari diverse,gestionat de SC Meta Group Universal SRL , societate prestatoare de servicii comerciale .

Date de identificare :  Str. Drumul Taberei , Nr 94,Blc 519,Scara 3,Et 3,Ap 79,Sector 6,Bucuresti ; cod 061407;CUI RO 17063828 / 2004 ; J40/21436/2004 ; ING Bank Romania  – filiala Drumul Taberei  ; Cont:RO 03INGB 0000 9999 0141 4050  Swift INGBROBU ; Tel  +4 031 4243216    mobil  +4 0771427398

Email sales@metabirotica.ro  ; Web   www.metaocazii.ro .

 

De ce cumparare online  de pe metaocazii.ro ?

Suntem legal constituiti ; datele de identificare si contact sunt accesibile ; avem termeni si conditii de vanzare clare ;  pretul afisat  include TVA , taxa verde sau orice alte taxe asociate produsului ; pretul cosului, afisat la terminarea comenzii online pe site ,este cel final , pe care il va plati clientul la livrare, si include taxele de transport/incasare ; se asigura acceptarea platii online cu cardul fara a solicita plati suplimentare ; din descrierea produsului reiese tipul sau ( original , compatibil , remanufacturat , refurbished , resigilat , expirat , refillat/reincarcat ,  nou , folosit etc ) ; raspundem oricaror solicitari de informatii suplimentare ; respectam termenele de livrare asumate ; nu facem promisiuni pe care nu le putem onora ; informam imediat clientul cand avem vreo problema ; raspundem reclamatiilor si sesizarilor clientilor  in maxim 24 ore lucratoare ; asiguram acceptarea returului produselor in 10 zile lucratoare cu asigurarea satisfactiei garantate a clientului (returnarea banilor sau alte solutii in conditiile legislatiei in vigoare la momentul respectiv in Romania pentru comertul online ; exceptie produsele perisabile, conform legislatiei in vigoare ) ; acces facil la  gama  de produse ;  simplitatea compararii si a alegerii ofertelor ;  siguranta tranzactiilor ; economia de timp si de bani ; garantam returnarea banilor , in cazul platii cu cardul bancar  , daca ne confruntam cu lipsa de stoc sau retur de produse.

Puncte slabe ale metaocazii.ro : neputinta tehnica , de a prezenta intreaga gama de produse ; de a actualiza automat si in timp real  stocurile de produse . Stocul de produse este variabil, deoarece lucram cu stocurile proprii si ale furnizorilor , in mod simultan. Daca ne confruntam cu lipsa de stoc , veti fi notificat de reprezentantul metaocazii.ro ; pozele produselor au caracter informativ , relativ , si nu au valoare contractuala.

De ce cartuse compatibile ?

Pret mai mic ( cca jumatate din pretul cartuselor originale sau la acelasi pret , primiti cantitate mult mai mare de cerneala/toner ) ; raport avantajos calitate / pret   ( la un pret injumatatit  obtineti printuri comparabile  calitativ cu printurile cartuselor  originale ) ; sunt similare celor originale, dar totusi nu identice ( pentru printuri super super calitative va recomandam cartusele originale ; daca nu aveti nevoie de super super calitate , va recomandam cartusele compatibile ) ; garantie de defect ( daca cartusul nu functioneaza conform specificatiilor producatorului sau este defect  , va fi inlocuit sau vi se va returna suma platita pentru achizitia lui ) ; marcile comercializate au fost alese pe “spranceana” ( conform comportamentului in consum ).

Ne cerem scuze , in mod anticipat , pentru lacunele magazinului nostru. Speram , ca pe viitor , sa le surmontam si sa fim mai buni.Apreciem parerile voastre si va incurajam sa ni le transmiteti.Ne vor ajuta sa va oferim , pe viitor , produse si servicii mai bune.

Pentru achizitii corporate , revanzare , intermediere , etc  contactati-ne.

           

Politicade confidentialitate 

1.Nota de informare

SC Meta Group Universal SRL a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 14352 , avand ca scop principal declarat " colectare debite/ recuperare creante".

SC Meta Group Universal SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate,datele personale pe care ni le furnizati realizand aplicarea prevederilor Legiinr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor.

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintelesau tutorele legal  are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoareleprelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

SC Meta Group Universal SRL si MetaOcazii.ro  isi reserva dreptul de a sterge contul / userul dumneavoastra daca descopera ca aveti sub 18 ani. Persoanele sub 18 ani nu au voie sa isi ofere datele si  informatiile personale catre prelucrare si libera circulatie pe site-ul nostru.Daca descoperim ca exista inadvertente de orice fel printre aceste date sau informatii, noi vom lua masurile adecvate si le vom sterge/elimina.

Definitii Importante

Precizam ca pentru a putea intelege mai bine Politica de Confidentialitate trebuie ca,mai intai, sa va insusiti corect urmatoarele definitii ale cuvintelor cheie, cu scopul de a nu exista confuzii sau interpretari gresite ale politicii noastre de confidentialitate.

·date cu caracter personal-informatii referitoare la o persoana fizica;

·prelucrarea datelor cu caracter personal-operatiunea care se efectueaza asupra datelor personale;

·stocarea-pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal;

·date statistice -date obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal, sunt utilizate numai pentru scopuri statistice si/sau de informare,promovare;

·date anonime -date ce nu pot fi asociate cu o persoana;

·sistem de evidenta a datelor cu caracter personal-orice structura organizata de date personale;

·operator -orice persoana fizica sau juridica care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

·tert -orice persoana fizica sau juridica, alta decat persoanele care sunt autorizate sa prelucreze date;

·destinatar -orice persoana fizica sau juridica, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/cumparator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime de catre SC MetaGroup Universal SRL si MetaOcazii.ro  a serviciilor pe internet –magazin online.

Prin completarea formularului de inregistrare prin care deveniti utilizator/client al SC Meta Group Universal SRL si MetaOcazii.ro , utilizatorul/clientul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii SC Meta Group Universal SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopurile colectarii datelor utilizatorilor de catre SC Meta Group Universal SRL si , MetaOcazii.ro  fara ca aceasta sa implice asumarea oricarei alte obligatii din partea acestei societati, sunt urmatoarele:

·pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;

·realizarea procesului de vanzare ( facturare , livrare , plata , informare , notificare ,confirmare,etc )

·colectare debite/recuperare  creante

·participarea la concursuri, promotii;

·completarea chestionarelor sau abonarea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondenta;

·transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site,administrare, etc);

·transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii  SC Meta  Group Universal SRL;

·statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii website-ului MetaOcazii.ro  si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi.

Conform Legii nr. 677/2001 cu respectarea conditiilor de forma si continut acolo prescrise, puteti, o data pe an, sa exercitati un drept de acces la datele furnizate in sensul in care sa aflati daca acestea sunt  sau nu prelucrate, deasemenea puteti oricand exercita in conditiile prevazute de aceeasi  lege un drept de interventie asupra datelor in sensul rectificarii, actualizarii,blocarii sau stergerii datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special cu privire la datele incomplete sau inexacte, aveti posibilitatea exercitarii unui drept de opozitie in situatii particulare in sensul descris de lege precum si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa solicitati oricand doriti stergerea contului sau anonimizarea datelor.

Stergerea contului nu va avea ca efect si stergerea materialelor de orice fel care au fost transmise in mod public la momentul respectiv.

Pentru situatiile in care veti solicita stergerea contului agreati si intelegeti ca faptul stergerii datelor personale ce va apartin va fi urmat de anularea contului dumneavoastra din sistem si in consecinta de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de SC Meta Group Universal SRL si MetaOcazii.ro .

Pentru exercitarea drepturilor mai sus aratate,puteti adresa o cerere pe e-mail sales@metabirotica.ro , sau  in scris la sediul social al SC Meta Group Universal SRL din Str.Drumul Taberei  nr 94 , blc 519 , sc. 3 , et.  3 , ap 79 , sector 6 Bucuresti, cod postal 061407, ori pe fax la numarul 031 8115902. Pentru eventualitatea  adresarii unei astfel de cereri, in scopul urgentarii efectelor acesteia, va rugam sa studiati cu atentie prevederile legislatiei aplicabile astfel incat solicitarea sa indeplineasca toate conditiile de forma si continut prevazute de lege.

2.Accesul la datele personale

SC Meta Group Universal SRL si MetaOcazii.ro  declara pe proprie raspundere ca nu va dezvalui nici un fel de informatii personale despre utilizatorii/clientii sai catre terte parti , exceptie facand :

*agentiile de recuperare debite/creante la care societatea este obligata sa apeleze ,pentru a recupera sumele restante de la clienti;

*firmelede curierat (aflate sub contract cu SC Meta Group Universal SRL si MetaOcazii.ro  sau alese de clienti ) catre care divulgam doar informatii legate de nume,adresa si telefon , informatii pe care clientul ni le-a comunicat in prealabil pentru livrarea produselor comandate.

SC Meta Group Universal SRL si MetaOcazii.ro  poate dezvalui, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare, informatii care permit identificarea in mod personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru si toate conditiile legate de garantiile legale sunt indeplinite sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva  sunt  necesare  pentru a proteja drepturile si interesele SC Meta Group Universal SRL si MetaOcazii.ro.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. SC Meta Group Universal SRL si n MetaOcazii.ro  nu incurajeaza declararea datelor nereale intrucat acestea odata dovedite nereale nu pot beneficia de protectie legala.

SC Meta Group Universal SRL si MetaOcazii.ro  nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii  sau date, cauzatede orice defectiuni sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul  . MetaOcazii.ro

3.Link-uriexterne

Pe website-ul  MetaOcazii.ro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi sau bannere publicitare care in fapt va vor conduce spre alte pagini web apartinand unor terte persoane fizice sau juridice.Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal , furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC Meta Group Universal SRL si MetaOcazii.ro  si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

Limitarea Raspunderii  SC Meta Group Universal SRL si MetaOcazii.ro

SC Meta Group Universal SRL si MetaOcazii.ro  nu raspund de continutul, calitatea sau natura site-urilor sau a produselor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in totalitate proprietarii site-urilor respective. SC Meta Group Universal SRL si MetaOcazii.ro  nu vor fi responsabile pentru pagubele utilizatorilor sau altele aparute in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie.SC Meta GroupUniversal SRL si MetaOcazii.ro  nu garanteaza ca descrierile produselor sau ale altor continuturi aparute pe site sunt lipsite de erori sau ca sunt intotalitate complete.

                                Va multumim!

          SC Meta Group Universal SRL